De nieuwe Zarro Z42 Hardtop


Technisch zeer vooruitstrevend, een hypermoderne uitvoering en stijlvol interieur; de Zarro Z42 heeft het allemaal!

De belangrijkste uitgangspunten voor dit luxe jacht waren de sportieve prestaties, veiligheid en een onmiskenbare exclusieve uitstraling. De Z42 is ontworpen in samenwerking met Vripack, met als resultaat een efficiënt onderwaterschip waarvan het resultaat u versteld zal doen staan. Aan boord vindt u tal van technische hoogstandjes die het vaargemak vergroten.

Bekijk de Zarro Z42 in 360

Uitmuntende prestaties


De Z42 heeft een innovatief onderwaterschip, dat is ontworpen door VriPack. De wijde spray rails zorgen voor lift en verkleinen de weerstand, waardoor de passagiers aan boord droog blijven. In combinatie met de betrouwbare Volvo Penta IPS techniek zorgt dit voor dynamische vaareigenschappen en veiligheid in bijna alle weersomstandigheden.

De Zarro Z42 heeft een uiterst efficiënt, met joystick regelbaar aandrijfsysteem. Dit systeem zorgt niet alleen voor meer bedieningsgemak en een nauwkeurige besturing, maar ook voor een hogere prestatie en een opmerkelijke topsnelheid van 38 knopen (70kmph).

De weergaloze en luxe cockpit lay-out geeft veel overzicht, zonder te worden geïsoleerd van gasten of familie aan boord. Uiteraard voldoen de zichtlijnen naar voren en rondom het jacht aan de nieuwe verscherpte eisen en regelgeving voor CE – B schepen.

Opvallende eyecatchers


De Zarro Z42 beschikt over tal van eyecatchers, zoals het sfeervolle LED lichtplan en het glazen dashboard. Deze is voorzien van de nieuwste techniek en mooie digitale weergave van alle kaarten, schakelaars en instrumenten.

De uniek ontworpen rondzit achter in het jacht biedt plaats aan zes personen en kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een 4-persoons zonnebed. Dit bed is comfortabel en door de glazen omranding ook veilig bij snelvaren.

Stijlvol interieur


Het intereur in de buitenkuip kenmerkt zich door een grote L-vormige bank achter de stuurman aan stuurboordzijde. Aan bakboordzijde bevindt zich een compleet uitgeruste bar/keuken met wasbak, elektrische kookplaat en koelkast. Ook zit hier een tv en geluidsinstallatie voor het amusement.

Het stijlvolle en ruime binnen interieur met maar liefst 1.95m stahoogte is goed doordacht en van alle gemakken voorzien. De cabine beschikt over een tweepersoonsbed met veel kastruimte aan bakboordzijde en aan stuurboordzijde een toilet met toegang tot een extra ruime natte cel met douche en wastafel.

Het voorschip is ingericht als kapiteinshut: een groot tweepersoonsbed, een tweepersoonsbank en breedbeeld tv met sound surround system zorgen voor luxe en comfort.

Foto's Z42


Z42 Hardtop Side Z42 Hardtop Grey Lights Z42 Hardtop Grey View

Details


Lengte over alles:    12.85 m
Breedte over alles:    4.15 m
Diepgang:    0.80 m
Doorvaart hoogte: 2.20 m
Gewicht:  12 000 kg
Classificatie: CE-B
Dikte polyester dek:  
Dikte polyester romp:  
Casco:  
Cruise speed (mid load): est. 30 kn
Max speed (light ship): est. 39 kn
Brandstof capaciteit: 1200 liter
Fresh water: 500 liter
Motoren: 2x Volvo Penta IPS 600 pk
Transmissie: Volvo IPS
Builder: Zarro Dutch Quality Yachts
Design: Zarro / Vripack
Engineering: Zarro / Vripack
Naval Architect: Vripack
Hull Material: Vinylester, sandwich fibre glass
Accomodation: Captain room 2 pers, guest room 2 pers + 1 crew
Prijs:   

vanaf € 855.000

 

Uw boot financieren?