Contender 23

Contender 23

Creativiteit, comfort en het onderscheidende vermogen van Zarro.

Ontdek de mogelijkheden

Op zoek naar een sportieve tender?


De Contender 23 is een sportieve tender met een ideale indeling en afmetingen. Geschikt voor dagtochten, maar ook voor het varen van langere afstanden. Deze tender heeft de perfecte vaareigenschappen met hoge stabiliteit en biedt ruimte voor  8 opvarenden.

De maximale motor voor deze tender heeft 170pk, waarmee de Contender wordt omgetoverd tot een sportieve dieselboot die snelheden van maar liefst 50km per uur kan halen!

 

Proefvaart aanvragen

Motoren


Omdat alles in eigen beheer wordt gebouwd is het mogelijk om de boot naar uw wens aan te passen. Dat begint bij de keuze van de motor. De relaxte watersporter kan kiezen voor een zuinige 3 cilinder 28pk Vetus diesel voor dagtochten op de kleinere binnenwateren. Een hogere snelheid wordt behaald met een motor tot 170pk.

Ook is het mogelijk om de Contender te voorzien van een stille Honda buitenboordmotor. Deze wordt echter volledig weggewerkt in de achterkant van het schip.

Daarnaast kan elke Zarro worden omgetoverd tot een elektrisch vaartuig door een elektromotor van WaterWorld Electronics.

Uiterlijk


Het voorkomen van de Contender is een combinatie van sportief en klassiek, door elementen zoals de kabelaring en flexiteak vloer. Het interieur heeft een indeling die opvalt tussen andere sloepen, met een apart zitgedeelte voorin de boot. Het ingebouwde zwemplateau en de geïntegreerde instaptreden maken het gemakkelijk om aan boord te komen.

Luxe opties


Het standaardmodel Contender kan worden uitgebreid met tal van luxe opties. Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat betreft de kleur, aankleding en technische opties.

Naast de keuze van de motor kan er ook gekozen worden voor hydraulische besturing en een boegschroef om het gebruiksgemak te vergroten. Het zwemplateau kan worden voorzien van een rvs zwemtrap met 6 treden. Om meer comfort toe te voegen aan de Contender, kan deze worden voorzien van een koelkast en wasbakje met kookpit, en een zonnebed met lattenbodem en kussens.

Daarnaast kan er worden gekozen voor een biminitop, buiskap met schuin achterzeil of buiskap met hoog achterzeil.

Foto's schip


DSC03954.JPG DSC03922.JPG DSC03972.JPG DSC04008.JPG DSC03977.JPG Zarro Contender logo DSC04015.JPG Contender 23 luxe sloep kopen Contender 23 nieuwste Zarro tender sloep Contender 23 snelvarende tendersloep Zarro Contender 23 snelle tender sloep Contender 23 achterkant Contender 23 tendersloep Contender 23 comfortabele tendersloep Contender 23 luxe tender 9 personen Contender 23 luxe tender sloep Contender 23 opstap Zarro Contender 23 afstap Contender 23 snelvarende tendersloep Contender 23 luxe tender Contender 23 met cabriokap Contender 23 zitting Contender 23 stuurwiel Contender 23 zwemplateau Contender 23 RVS stuurwiel Contender 23 Zarro zijaanzicht

Details


Lengte over alles:    7.00 m
Breedte over alles:    2.52 m
Diepgang:    0.60 m
Doorvaart hoogte: 1.15 m
Gewicht:  1200 kg (zonder motor)
Ce Keur
Max motor:   190 pk
Dikte polyester dek:    10-12mm polyester
Dikte polyester romp:    12-14mm
Casco: polyester
Garantie:    3 jaar op alles 
Prijs vanaf:    € 27.950​,-
Uw boot financieren?