de Zarro Maxx 27

de Zarro Maxx 27

Creativiteit, comfort en het onderscheidende vermogen van Zarro.

Ontdek de mogelijkheden

Een luxe tender sloep met kajuit kopen?


Dan is de Zarro Maxx 27 precies wat u zoekt! Het is onbetwist de meest indrukwekkende tender in haar klasse door de krachtige en stille VolvoPenta of MercuryDiesel TDI motoren, de grensverleggende technologie en het dynamische design met 4 slaapplaatsen aan boord. VriPack ingenieurs hebben het vernieuwde en uiterst efficiënte onderwaterschip van de Maxx ontworpen, waardoor zowel de binnenwateren als het kustwater getrotseerd kan worden. De mix van retro en moderne belijning spreekt een breed publiek aan.

Maak een proefvaart en ervaar het zelf!

Proefvaart aanvragen

Uitstekende vaareigenschappen


Deze luxe tender biedt stabiliteit en uitmuntende vaareigenschappen bij langzaam varen, maar zeker ook bij snel varen (snelheden tot 60 kmph). Het zonnebed wordt in een handomdraai tot 2-persoonsbed omgetoverd. Door het innovatieve kantelsysteem van de zitting achter het stuurwiel heeft u vrije doorloop naar het zwemplateau.

Luxe interieur


Voor in de tender, in de ruime cabine, bevindt zich standaard een afsluitbare, vaste toiletruimte met veel bergruimte. Optioneel is een luxe houten betimmering inclusief 2-persoonsbed van 2.10 meter lang. Net buiten de cabine zit een keukenblok met kookplaat, wasbak en 70L rvs koelkast. Het blok kan worden afgedekt met behulp van een luxe glasplaat.

De kuip is zelflozend en bestaat uit twee niveaus, zodat er stahoogte is gecreëerd onder de cabrioletkap. De grote motorkist is deels weggewerkt in de L-vormige bank, waardoor er veel ruimte overblijft voor de rondzit achter het stuurwiel. Het grote zonnebed kan worden gebruikt als bed, zodat er in totaal 4 mensen aan boord kunnen overnachten.

Alles binnen binnen handbereik


De Maxx 27 is nu standaard uitgerust met een zeer luxe en innovatief digitaal schakel systeem van Czone. Met dit systeem schakelt u alle accessoires aan boord digitaal op een groot 9  inch scherm. Ook kunt u met dit systeem schermen delen via een app zodat u het schip kunt besturen met een smartphone of tablet.

Garmin Touchscreen met CZone


Het nieuwe 2018 model van de Zarro Maxx 27 is uitgerust met een 9 inch Garmin scherm en CZone digitaal schakelen. Hiermee kunt u alle elektrische systemen aan boord vanaf uw display bedienen, zodat u volledige controle heeft in een oogopslag.

Het Garmin scherm is gemakkelijk te bedienen met touchscreen en heeft verschillende ingebouwde kustwaterkaarten, kaarten voor binnenwateren, scanecholood en ingebouwde Wi-Fi. De vooraf ingestelde modi optimaliseren automatisch uw boot in specifieke situaties. Of u nu een dag gaat vissen of varen, CZone vereenvoudigt de besturing van uw vaartuig. Maak uw tijd op het water aangenamer en veiliger door het denken aan CZone over te laten!

Garmin smartwatch


De Garmin quatix® 5 is speciaal ontworpen voor watersporters. Deze maritieme multisport smartwatch met 64GB geheugen biedt uitgebreide functionaliteiten om controle te houden over uw boot.

Door de koppeling met Garmin kaartplotters en andere Garmin toestellen worden gegevens van de boot gestreamd: snelheid, diepte, wind en temperatuur kunnen gemakkelijk van de quatix worden afgelezen. Met de ingebouwde FusionLink Lite App kunt u het entertainmentsysteem aan boord bedienen: stereomodellen met ANT-functionaliteit en StereoActive toestellen kunnen worden gekoppeld.

Als uw boot over autopilot beschikt heeft de smartwatch ook toegang tot een GHC-20 regeleenheid waarmee de stuurautomaat kan worden bediend: u kunt de koers veranderen en de boot wenden, keren en sturen. Daarnaast kunt u op afstand waypoints markeren en deze automatisch synchroniseren met de Garmin kaartplotter.

Uiteraard beschikt de quatix ook over  de standaard functies van een smartwatch: een hartslagmeter, gps, verschillende apps, het ontvangen van berichten en telefoonnotificaties en zelfs geavanceerde fitnessfuncties.

Vaar als een ervaren schipper


Nieuw: Joystickbesturing

Deze nieuwe techniek zorgt voor een verbinding tussen de boeg- en hekschroef met Mercury Diesel inboard motoren. Hierdoor kan de motor de schroeven aansturen, wat zorgt voor ultieme controle over het schip. Door de grotere manoeuvreerbaarheid is het schip nog gemakkelijker aan te meren.

Beweeg de joystick in elke gewenste richting en uw schip zal volgen. Ook kunt u de joystick draaien en uw schip zal volgen en om zijn as draaien.

Deze nieuwe joystick techniek is nu exclusief verkrijgbaar op de Zarro Maxx 27 en Z28 modellen.

Mercury Joystick technologie video

Zarro Maxx 27 getest door Motorboot Magazine!


“Met zijn moderne design, luxe afwerking en keur aan optionele technische snufjes is de Maxx 27 geen boot voor grijze muisjes, maar voor veeleisende watersporters die iets bijzonders willen.”

Lees hier het hele artikel van Motorboot Magazine

Video Zarro Maxx 27


Foto's schip


Zarro Maxx 27 luxe tendersloep.jpg Zarro Maxx 27 luxe sloep.jpg Zarro Maxx 27 tendersloep interieur.jpg Zarro Maxx 27 tender op snelheid.jpg Zarro Maxx 27 dubbele uitlaat.jpg Zarro Maxx 27 boeg.jpg IMG_9040.JPG DSC03188.JPG Zarro Maxx 27 Czone systeem Zarro Maxx 27 DC Distribution Zarro Maxx 27 Top Speed Zarro Maxx 27 Luxe Snelvarende Tender Sloep DSC03112.JPG DSC03190.JPG Zarro Maxx Luxe Interieur Slaapcabine Zarro Maxx 27 Waterjet trust systeem DSC03196.JPG Zarro Maxx 27 Voorkant Navigatie Verlichting Luxe sloep Zarro Maxx 27.JPG Zarro Maxx27 tender voorkant verlichting Zarro Maxx 27 Uitzicht Vanaf Stuurwiel DSC03104.JPG Zarro Maxx27 Elektronische motorbediening Zarro Maxx27 detail klein DSC03176.JPG Zarro Maxx 27 tendersloep zk.jpg Innovatieve tender.JPG Luxe tender.jpg

Details


Lengte over alles:    8.25 m
Breedte over alles:    2.65 m
Diepgang:    0.70 m
Doorvaart hoogte: 1.20 m
Gewicht:  2300 kg (zonder motor)
Ce Keur C / B
Max motor:   260 pk
Dikte polyester dek:    12mm polyester
Dikte polyester romp:    Dubbel sandwich 30mm
Casco: Hand-lay-up dubbel sandwich constructie 30mm
Garantie:    3 jaar op alles
Prijs vanaf:    € 89.990,-
Uw boot financieren?

Op zoek naar een winterstalling?


U kunt uw Zarro bij ons stallen tijdens de wintermaanden. Uw boot wordt opgehaald, schoongemaakt en in het voorjaar weer terug gebracht. Natuurlijk kunt u de stalling ook combineren met onderhoudswerkzaamheden.

Ontdek de mogelijkheden