de Zarro Maxx 27

de Zarro Maxx 27

Creativiteit comfort en het onderscheidende vermogen van Zarro.

Ontdek de mogelijkheden

De meest indrukwekkende tender sloep kopen?


Door de krachtige stille VolvoPenta of MercuryDiesel TDI motoren, dynamische design met 4 slaapplaatsen en grensverleggende technologie is de Zarro Maxx 27 onbetwist de meest indrukwekkende tender sloep in zijn klasse.

De nieuwe generatie Zarro Maxx 27 heeft een nieuw en uiterst efficiënt onderwaterschip, ontworpen door de ingenieurs van Vripack, en is hierdoor zeer geschikt voor de binnenwateren als ook voor het kustwater. 

Deze nieuwe tender sloep is geschikt voor een breed publiek door de mix van retro en moderne belijningen in het model. 

Maak een proefvaart in de nieuwe Maxx 27 en laat u verbazen!

Proefvaart aanvragen

Uitmuntende vaareigenschappen


Stabiliteit en uitmuntende vaareigenschappen, voor het langzaam varen maar ook zeker voor snelheden tot maar liefst 60 kmph. Het interieur van deze luxe tender straalt comfort uit en is tot in de details uitgewerkt, in een handomdraai is er een royaal 2 persoon bed/zonnebed gecreëerd. De vrije doorloop naar het zwemplateau is mogelijk door een uiterst innovatief kantelsysteem van de zitting achter het stuurwiel.

Luxe interieur


In de ruime cabin voorin de tender sloep zit standaard een afsluitbaar vaste toilet ruimte met veel bergruimte en optioneel een luxe betimmering incl. 2 pers bed (2.10m) en een groot zonnedek zo dat er totaal 4 personen kunnen overnachten.

Midscheeps een functionele keuken met kookplaat wasbak en 70l rvs koelkast, de kookplaat en wasbak kunt u afdekken met een luxe glasplaat.

De zelflozende kuip bestaat uit 2 niveaus dit geeft een ruimtelijk gevoel en zeker belangrijk stahoogte onder de cabrioletkap. De hinderlijke grote motorkist is in de nieuwe Zarro Maxx 27 deels weggewerkt onder de L bank wat natuurlijk veel ruimte geeft voor de comfortabele rondzit achter het stuurwiel.

Alles binnen binnen handbereik


De tender sloep is nu standaard uitgerust met een zeer luxe en innovatief digitaal schakel systeem van Czone, met dit systeem schakelt u alle accessoires aan boord digitaal op een groot 9  inch scherm. Ook kunt u met dit systeem schermen delen via een app zodat u het schip kunt besturen met een smartphone of tablet.

Garmin Touchscreen


Het nieuwe 2018 model van de Zarro Maxx 27 is nu uitgerust met een 9 inch Garmin scherm waarmee het hele schip met het C-Zone systeem bediend kan worden.

Dit Garmin scherm is makkelijk te bedienen met touchscreen en heeft verschillende ingebouwde kustwaterkaarten, kaarten voor binnenwateren, scanecholood en ingebouwde Wi-Fi. 

Boot besturen met een Smartwatch


Het is nu mogelijk om het schip te bedienen vanaf uw eigen Garmin quatix® 5 horloge. Met deze smartwatch kunt u vanaf het zonnebed alles besturen zoals bijvoorbeeld de stuurautomaat, snelheid, radio en bootverlichting.

Daarnaast heeft het uiteraard ook de andere functies van een smartwatch zoals een hartslagmeter, gps, verschillende apps en het ontvangen van berichten en telefoonnotificaties. 

Vaar als een ervaren schipper


Helemaal luxe is het nieuwe (optionele) waterjet trust systeem op de Zarro Maxx27, doormiddel van 4 uitlopen onder de waterlijn kunt u bijvoorbeeld geruisloos zijwaarts varen of rondjes draaien om de as van het schip hierdoor is aanmeren ook voor de beginnende schipper erg gemakkelijk geworden.

Video Zarro Maxx 27


Foto's schip


Zarro Maxx 27 powerboat.jpg Zarro Maxx 27 luxe tendersloep.jpg 2018 Zarro Maxx 27 tendersloep.jpg Zarro Maxx 27 luxe sloep.jpg Zarro Maxx 27 tendersloep interieur.jpg Zarro Maxx 27 tender op snelheid.jpg Zarro Maxx 27 dubbele uitlaat.jpg Zarro Maxx 27 boeg.jpg Zarro Maxx 27 tendersloep.jpg IMG_9040.JPG DSC03188.JPG Zarro Maxx 27 Czone systeem Zarro Maxx 27 DC Distribution DSC03101.JPG Zarro Maxx 27 Top Speed Zarro Maxx 27 Luxe Snelvarende Tender Sloep DSC03112.JPG DSC03190.JPG Zarro Maxx Luxe Interieur Slaapcabine Zarro Maxx 27 Waterjet trust systeem DSC03196.JPG Zarro Maxx 27 Voorkant Navigatie Verlichting Zarro Maxx27 Elektronische motorbediening Zarro Maxx27 luxe tender boot Zarro Maxx27 tender voorkant verlichting Zarro Maxx 27 Uitzicht Vanaf Stuurwiel DSC03104.JPG Zarro Maxx27 detail klein DSC03176.JPG Zarro Maxx 27 tendersloep zk.jpg Zarro Maxx 27 tender sloep.jpg

Details


Lengte over alles:    8.25 m
Breedte over alles:    2.65 m
Diepgang:    0.70 m
Doorvaart hoogte: 1.20 m
Gewicht:  2300 kg (zonder motor)
Ce Keur C / B
Max motor:   260 pk
Dikte polyester dek:    12mm polyester
Dikte polyester romp:    Dubbel sandwich 32mm
Casco: hand-lay-up dubbel sandwich construktie 32mm
Garantie:    3 jaar op alles
Prijs:    € 79.995,-
Bereken hier uw maandprijs