Zarro Z28

Zarro Z28

Perfectie met onbeperkte mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden

Perfectie met onbeperkte mogelijkheden


Met zijn krachtige stille  V6 of V8 MercuryDiesel TDI motoren, stijlvol en doordacht design met 2 vaste slaapplaatsen en grensverleggende technologie is de Zarro Z28 onbetwist de meest indrukwekkende tender in zijn klasse.

De nieuwe Z28 heeft een zeer efficiënt onderwaterschip, ontworpen door de ingenieurs van Vripack, en is hierdoor zeer geschikt voor hoge snelheden op kustwater.

De nieuwe Zarro Z28 is leverbaar vanaf september 2018, maar nu al te bestellen!

Uitmuntende vaareigenschappen


De Zarro Z28 is een moderne snelvarende Tender.

Het door Vripack ontworpen onderwaterschip zorgt voor stabiliteit en unieke vaareigenschappen. Deze juiste combinatie maakt niet alleen langzaam varen mogelijk maar ook zeker varen op snelheden tot maar liefst 70 km/h. 

De overzichtelijke positie van de schipper met het grote digitale dashboard straalt pure luxe uit.

 

Luxe interieur


De Zarro Z28 heeft een luxe interieur en slaapcabine met veel bergruimte.

In de ruime cabine voorin de tender zit standaard een afsluitbare vaste toiletruimte met veel bergruimte en optioneel een luxe betimmering incl. 2 pers bed (2.10m).

Midscheeps achter de bestuurder zit een functionele keuken met kookplaat, wasbak en 70L rvs koelkast. De kookplaat en wasbak kunnen worden afgedekt met een luxe glasplaat.

De ruime zelflozende kuip bestaat uit 2 niveaus, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en zeker niet onbelangrijk, stahoogte onder de cabrioletkap. 

Het grote zonnedek achter op het schip bied plaats voor 2 personen. Naast het zonnedek is er een vrije doorloop naar het zwemplateau en aan de andere zijde van het zonnedek zit een grote bergruimte voor fenders en landvasten.

Best Of Boats Award


De Zarro Z28 is uitgenodigd voor de BOB (Best Of Boat) award tijdens de jaarlijkse grote boatshow in Cannes in september 2018. 

CZone Digital Switching Empowering Smart Boats


De innovatieve Z28 is uitgerust met het zeer luxe digitaal schakel systeem van Czone,

Met CZone digitaal schakelen kunt u alle elektrische systemen aan boord vanaf uw display bedienen. Dit geeft u complete controle en overzicht in een oogopslag. Vooraf ingestelde modi optimaliseren automatisch de boot in specifieke situaties. Of u nu een dag gaat vissen of varen, CZone vereenvoudigt de besturing van uw vaartuig. Maak uw tijd op het water aangenamer en veiliger door het denken aan CZone over te laten.

Eenvoudig

  • Bedien meerdere circuits met één druk op de knop
  • Controle en toezicht op alle elektrische circuits vanaf CZone’s eenvoudige gebruikersinterface
  • Verminderd gewicht door het elimineren van handmatige schakelaars

Innovatief

  • Beheers de elektrische systemen op het vaartuig vanaf uw iPad
  • Volledige besturingsfunctionaliteit via uw MFD door samenwerkingen met toonaangevende elektronica producenten

Betrouwbaarheid

  • Bewezen duurzaamheid met meer dan tien jaar ervaring en duizenden installaties wereldwijd
  • Systeem redundantie en bescherming door middel van ingebouwde stroombegrenzers en voorrang van handmatige instellingen

Met dit systeem schakelt u alle accessoires aan boord digitaal op een groot 9  inch Garmin scherm. Ook kunt u met dit systeem schermen delen via een app zodat u het schip kunt besturen met een smartphone of tablet.

 

Garmin Touchscreen


De Zarro Z28 is nu uitgerust met twee grote 9 inch Garmin schermen waarmee het hele schip met het C-Zone systeem bediend kan worden.

Dit 9 inch Garmin scherm is makkelijk te bedienen met touchscreen en heeft verschillende ingebouwde kustwaterkaarten, kaarten voor binnenwateren, scanecholood en ingebouwde Wi-Fi.

Boot besturen met een Smartwatch


Het is nu mogelijk om het schip te bedienen vanaf uw eigen Garmin quatix® 5 horloge. Met deze smartwatch kunt u vanaf het zonnebed alles besturen, onder andere de stuurautomaat, snelheid, radio en bootverlichting.

Daarnaast heeft het uiteraard ook de andere functies van een smartwatch zoals een hartslagmeter, gps, verschillende apps en het ontvangen van berichten en telefoonnotificaties. 

Vaar als een ervaren schipper


Helemaal luxe is het nieuwe (optionele) waterjet trust systeem. Door middel van 4 uitlopen onder de waterlijn kunt u bijvoorbeeld geruisloos zijwaarts varen of rondjes draaien om de as van het schip hierdoor is aanmeren ook voor de beginnende schipper erg gemakkelijk geworden.

Details


Lengte over alles:    8.55 m
Breedte over alles:    2.70 m
Diepgang:    0.80 m
Doorvaart hoogte: 1.30 m
Gewicht:  2600 kg (zonder motor)
Ce Keur C / B
Max motor:   400 pk
Dikte polyester dek:    13mm polyester
Dikte polyester romp:    Dubbel sandwich 34mm
Casco: hand-lay-up dubbel sandwich constructie 34mm
Garantie:    3 jaar op alles
Prijs:    Op aanvraag
Uw boot financieren?