Zarro Z28

Zarro Z28

Perfectie met onbeperkte mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden

Perfectie met onbeperkte mogelijkheden


Krachtige stille  V6 of V8 MercuryDiesel TDI motoren, stijlvol en doordacht design met 2 vaste slaapplaatsen en grensverleggende technologie is de Zarro Z28 onbetwist de meest indrukwekkende tender in zijn klasse.

De nieuwe Z28 heeft een zeer efficiënt onderwaterschip, ontworpen door de ingenieurs van Vripack, en is hierdoor zeer geschikt voor hoge snelheden op kustwater.

De nieuwe Zarro Z28 is leverbaar vanaf augustus 2018, maar nu al te bestellen!

Uitmuntende vaareigenschappen


Zarro Z28 is een moderne snelvarende Tender.

Stabiliteit en zeer unieke vaareigenschappen door het Vripack ontworpen onderwaterschip, deze juiste combinatie maakt langzaam varen mogelijk maar ook zeker voor snelheden tot maar liefst 70 kmph. 

De overzichtelijke positie van de schipper met het grote digitale dashboard straalt pure luxe uit

 

Luxe interieur


Zarro Z28 Luxe Interieur Slaapcabine met veel bergruimte

In de ruime cabin voorin de tender  zit standaard een afsluitbaar vaste toilet ruimte met veel bergruimte en optioneel een luxe betimmering incl. 2 pers bed (2.10m) 

Midscheeps achter de bestuurder een functionele keuken met kookplaat wasbak en 70l rvs koelkast, de kookplaat en wasbak kunt u afdekken met een luxe glasplaat.

De ruime zelflozende kuip bestaat uit 2 niveaus dit geeft een ruimtelijk gevoel en zeker belangrijk stahoogte onder de cabrioletkap. 

Het grote zonnedek achter op het schip bied plaats voor 2 personen, naast het zonnedek is er een vrije doorloop naar het zwemplateau en aan de andere zijde van het zonnedek een grote bergruimte voor fenders en landvasten.

Best Of Boats Award


De Zarro Z28 is uitgenodigd voor de BOB (Best Of Boat) award tijdens de jaarlijkse grote boatshow in Cannes in september 2018. 

CZone Digital Switching Empowering Smart Boats


De innovatieve Z28 is uitgerust met het zeer luxe digitaal schakel systeem van Czone, met dit systeem schakelt u alle accessoires aan boord digitaal op een groot 9  inch scherm. Ook kunt u met dit systeem schermen delen via een app zodat u het schip kunt besturen met een smartphone of tablet.

 

Garmin Touchscreen


De Zarro Z28 is nu uitgerust met 2 grote 9 inch Garmin schermen waarmee het hele schip met het C-Zone systeem bediend kan worden.

Dit 9 inch Garmin scherm is makkelijk te bedienen met touchscreen en heeft verschillende ingebouwde kustwaterkaarten, kaarten voor binnenwateren, scanecholood en ingebouwde Wi-Fi.

Boot besturen met een Smartwatch


Het is nu mogelijk om het schip te bedienen vanaf uw eigen Garmin quatix® 5 horloge. Met deze smartwatch kunt u vanaf het zonnebed alles besturen zoals bijvoorbeeld de stuurautomaat, snelheid, radio en bootverlichting.

Daarnaast heeft het uiteraard ook de andere functies van een smartwatch zoals een hartslagmeter, gps, verschillende apps en het ontvangen van berichten en telefoonnotificaties. 

Vaar als een ervaren schipper


Helemaal luxe is het nieuwe (optionele) waterjet trust systeem op de Zarro Maxx27, doormiddel van 4 uitlopen onder de waterlijn kunt u bijvoorbeeld geruisloos zijwaarts varen of rondjes draaien om de as van het schip hierdoor is aanmeren ook voor de beginnende schipper erg gemakkelijk geworden.

Details


Lengte over alles:    8.55 m
Breedte over alles:    2.70 m
Diepgang:    0.80 m
Doorvaart hoogte: 1.30 m
Gewicht:  2600 kg (zonder motor)
Ce Keur C / B
Max motor:   400 pk
Dikte polyester dek:    13mm polyester
Dikte polyester romp:    Dubbel sandwich 34mm
Casco: hand-lay-up dubbel sandwich construktie 34mm
Garantie:    3 jaar op alles
Prijs:    Op aanvraag
Bereken hier uw maandprijs