Nieuws

Uw volgende boot is per maand, véél voordeliger dan u denkt!


17 juli 2018

U overweegt een investering te doen in een mooie Zarro sloep, tender, jacht of cruiser die nu precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om in de toekomst uw eventuele vervangingswensen mogelijk te maken.

Het WatersportDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept van Finanplaza kunt u de volledige investering in uw boot van u laten overnemen tot maximaal €125.000,00.

Zarro Quality Boats werkt samen met de adviseurs van Finanplaza op het gebied van bootfinanciering. Samen met u wordt doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in de boot of schip van u is overgenomen.

Finanplaza B.V.
Tel. 076 – 596 11 33
E-mail: info@finanplaza.nl
www.watersportdreams.nl


Terug naar overzicht