De Nederlandse jachtbouw specialist

De Nederlandse jachtbouw specialist

Exclusieve jachtbouw


De kern van ons bedrijf is gericht op productie voor de jachtbouw. We bouwen elk type polyester of stalen jacht van 6 meter tot en met 25 meter. Al meer dan 20 jaar ontwerpen en bouwen wij de verschillende Zarro modellen. Daarnaast verzorgen wij ook productiewerk voor diverse hoogwaardige Nederlandse werven.

Jachtbouw en service


De locatie van ons jachtbouw en servicebedrijf in het Friese Dronrijp heeft een directe vaarverbinding met het van Haringsmakanaal en de Waddenzee.

Met de servicewagen komen we ook op vele locaties in het hele land. Wij hebben specialisme voor de techniek aan boord van uw jacht en kunnen u bijstaan bij onderhoud en bij pech. Als u problemen heeft kunnen wij u bijstaan om ervoor te zorgen dat u snel weer onderweg bent met uw schip. Ook in onze jachthaven worden plaatsen vrijgehouden voor reparatieklussen.

Gespecialiseerde monteurs


Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van elektrische systemen en installaties maar ook voor inbouw van motoren en techniek. Als dealer van MercuryDiesel en Mastervolt met C-Zone hebben wij hier veel ervaring in.