Portfolio

Portfolio

Zarro Maxx 27 - Palma Blue


Deze mooie Zarro Maxx 27 heeft een metallic gespoten romp in de kleur 'Palma Blue', een witte waterlijn en zwarte antifouling. De kuipvloer is bedekt met flexiteak in de kleur warm teak, evenals het voordek en zwemplateau. De noten betimmering in de cabine, inclusief het bed en de toiletdeuren, geven het interieur een luxe uitstraling. 

Deze tender beschikt over een elektrisch toilet met vuilwatertank, 65L rvs koelkast en 2pits-kookplaat.

De 260pk V6 Mercury Diesel TDI maakt dit tot een snelvarende en sportieve tender.

Zarro Maxx 27 - Stardust Silver


Deze nieuwe Maxx 27 heeft een metallic gespoten romp in de kleur 'Stardust Silver'. Verder heeft de tender een zwarte antifouling, een cabrioletkap in de kleur Docril en kussens in de kleur Sanddust. De kuipvloer is bedekt met flexiteak in de kleur warm teak, en de luxe betimmering is uitgevoerd in wit essen hoogglans.

Het luxe dashboard met 5 klokken en 9 inch scherm beschikt over het CZone digitaal schakelen systeem, waarmee alles aan boord geregeld kan worden. Het elektrische toilet met vuilwatertank en deurtjes in combinatie met de kookplaat en rvs koelkast maken deze Maxx 27 tot een echte weekender.

De 170pk Mercury Diesel TDI en het waterjet thrustsysteem voor en achter zorgen voor een krachtige voortstuwing.

Zarro Maxx 27 - Diamond Grey


Deze Zarro Maxx 27 heeft een metallic gespoten romp in de kleur 'Diamond Grey', een zwarte waterlijn en antifouling en een zwart dek. Het flexiteak op de kuipvloer, zwemplateau en instaptreden heeft de kleur warm teak met zwarte bies, en het luxe interieur in de cabine heeft een noten betimmering. De kussenset heeft de kleur Silvertex Taupe en de cabrioletkap is zwart.

De tender is uitgerust met rvs railing op het voor- en achterdek, een 220L rvs brandstoftank, walstroom met acculader en QL trimsysteem. De kitchenette beschikt over een 65L koelkast, wasbak met kraan en 3-pits kookplaat.

Deze Maxx beschikt daarnaast over een 260pk MercuryDiesel TDI en waterjet thrustssysteem voor en achter.

Zarro Maxx 27 - Royal Nights


Deze Zarro Maxx 27 in de kleur 'Royal Nights' heeft een zwarte antifouling en crême-wit dek. Het flexiteak op de kuipvloer, zwemplateau en instaptreden heeft de kleur warm teak met een zwarte bies, en het interieur inclusief bed en toilet met deurtjes is betimmerd met essen. 

De kitchenette beschikt over een 65L rvs koelkast, wasbak met 3-pits kookplaat en kraan, en rvs railing om de kookplaat en bekerhouders.

Deze Maxx is uitgerust met een 130pk MercuryDiesel TDI, rvs railing voor en achter op het schip en een elektrisch toilet met vuilwatertank. Het zwemplateau is met 35cm verlengd en de vloer in de cabine is verhoogd, om de instap vanaf kuipvloer te verkleinen.

Zarro Maxx 27 - Mystic Black


Deze luxe Zarro Maxx 27 heeft een metallic gespoten romp in de kleur 'Mystic Black'. Verder heeft deze Maxx een zwart dek, een zwarte antifouling en witte waterlijn. De kleur van het flexiteak op het dek en in de cabine is warm teak en de zitkussens zijn gemaakt in de kleur ice wit. De cabriolekap met schuin achterzeil heeft de kleur jet black.

De kitchenette bestaat uit een 65L rvs koelkast, een wasbak met kookplaat incl. watertank en gasbun, en een polyester vuilnisbak onder de zitting. In de cabine bevindt zich een tweepersoonsbed en een elektrisch toilet met softclose-bril en vuilwatertank achter deurtjes. De cabine is geheel betimmerd met luxe essen.

Deze tender beschikt over tal van extra opties, waaronder het CZone pakket voor digitaal schakelen. Het luxe gebogen windraam is gemaakt van donker glas. Voor op het schip zit een Wifi hub, wat zorgt voor Wifi ontvangst op het gehele vaartuig.

Deze Maxx is uitgerust met een Mercury Diesel TDI 170pk 4 cil. en een waterjet thrustsysteem met 4 uitlopen.