Wat is een tender?

Wat is een tender?

Klassieke sloep en speedboot in één


Een tender is een snelvarende sloep. Het is een moderne versie van een klassieke sloep. Een tender is de ideale mix van ontspannen genieten op het water met een open sloep en het sportieve vaargenot van een snelle boot. Ben je op zoek naar een klassieke sloep met net dat beetje extra? Wil je iets sportievers, een snelle boot maar wel met veel comfort? Dan is een tender sloep de boot die bij je past. 

 

De meest populaire Zarro tender


De best verkochte tender van Zarro is de Zarro Maxx 27. Deze tender heeft de perfecte combinatie tussen snelheid, luxe en comfort. Wat deze tender uniek maakt is de luxe cabine met slaapplekken, toilet, keuken en opbergruimte.

De Zarro Maxx 27 heeft uitmuntende vaareigenschappen bij snel én langzaam varen en is geschikt voor binnenwateren en kustwater. 

Omdat alle boten van Zarro op maat worden gemaakt, is er voor toekomstige eigennaren veel keus uit luxe technische opties, kleuren en afwerking van de Maxx 27. 

 

Meer informatie over de Zarro Maxx

Het nieuwste model Zarro tender


De Contender 23 is het nieuwste model tender van Zarro. Dit is een sportieve tender met de ideale indeling en afmetingen. Ideaal voor dagjes weg, maar ook voor lange afstanden. Met de perfecte vaareigenschappen, stabiliteit en ruime interieur en comfort is deze tender zeer geschikt om te varen met 8 personen. 

Deze nieuwe tender kan worden uitgerust met een zeer sportieve dieselmotor tot maar liefst 190pk. Met deze motor heeft u zeker een snelvarende tender waarmee u snelheden van ongeveer 50 kilometer per uur kunt halen. 

Meer informatie over de Contender 23

De meeste klassieke Zarro Tender


De Mondain 28 is de meeste klassieke tender van Zarro met een modern onderwaterschip. Deze tender is stabiel en koersvast en kan uitgerust worden met motoren tot 170 pk. De tender wordt afgewerkt met een luxe flexiteak dek. 

Meer informatie over de Mondain 28